Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra.
Ok

MARFĂ ÎN PROMOŢIE

CONTACT

SC Future Card Solutions SRL
Sector 3, Bucuresti

SERVICE & GARANTII

SERVICE: 

   Repararea produselor vandute de SC Future Card Solutions SRL se va face cu respectarea conditiilor de garantie, in centrul nostru service din Bucuresti. Compania nu va asigura service in perioada de garantie pentru produsele a caror provenienta nu poate fi dovedita (factura fiscala si certificat de garantie) si care au fost achizitionate din alte surse.

Service-ul in perioada de garantie se acorda doar pentru defectiunile de natura hardware (defecte fizice) si nu include operatiunile de curatare, intretinere sau asistenta tehnica, cu exceptia situatiilor in care este precizat altfel printr-un contract de service, incheiat separat cu compania noastra.

    Nu fac obiectul obiectul de service in garantie subansamblele si materialele consumabile (bateriile si/sau alte consumabile) si subansamblele casabile ce intra in componenta produsului (butoane de plastic, geamuri, garnituri, manere, etc.).

   Nu se ofera service in garantie pentru defectiunile aparute ca urmare a manipularii defectuoase, lovirii produselor, accidentelor, ventilatiei necorespunzatoare, greselilor de instalare (lipsa impamantarii la priza, cuplarea oricarui periferic in timp ce echipamentele sunt in functiune) sau fluctuatii ale tensiunii de alimentare, interventii asupra produselor, indiferent de natura lor, de catre personal neautorizat de catre SC Future Card Solutions SRL, sau modificarea seriilor din factura/certificat. Deasemenea, imposibilitatea de a se citi seriile produsului duce la anularea garantiei, deoarece nu poate fi dovedita provenienta produsului si daca acesta mai este in perioada de garantie.

   Remedierea deficientelor aparute, se face in primul rand prin repararea componentelor afectate sau prin inlocuirea acestora, iar daca repararea nu este posibila, produsul va fi inlocuit cu un produs cu performante si caracteristici similare, cel putin egale cu cele ale produsului initial. Produsul nou, ce inlocuieste produsul defect, beneficiaza de o noua garantie comerciala, ce curge din momentul inlocuirii. In cazul inlocuirii produsului, perioada ramasa din garantie se aplica in continuare produsului primit la schimb dar nu in prelungirea noii garantii comerciale. In situatia in care nici inlocuirea nu este posibila, atunci clientul va primi prin intermediul vanzatorului contravaloarea produsului, la valoarea inregistrata pe factura de achizitie. In acest ultim caz, in care se restituie contravaloarea produsului, efectele garantiei inceteaza.

 

GARANTII:

 1. Conditii generale de garantie:
  Drepturile consumatorului sunt conform Prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 21/1992(rp) si Legii 449/2003 (varianta actualizata).
  Termenul de garantie pentru persoane fizice este de 24 luni. In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) perioada de garantie este de 12 luni pentru produsele de folosinta indelungata si intre 0-12 luni pentru restul. Garantia pentru baterii este de 6 luni. Termenul de aducere la conformitate pentru produse este de maxim 30 zile. Garantia aferenta vehiculelor electrice este 12 luni!
 2. Obligatiile furnizorului:
  Perioada de garantie acordata pentru echipamentele mentionate decurge de la data cumpararii mentionata in factura si certificat. Asigurarea de service in garantie se efectueaza la sediul furnizorului in zilele lucratoare sau in conditiile contractului de vanzare - cumparare. Daca, in perioada garantiei, produsul nu se poate repara sau durata remedierii deficientelor este mai mare decat termenul legal (maximum 15 zile din momentul in care operatorul economic a luat la cunostiinta de deficientile respective sau a intrat in posesia echipamentului) se poate solicita inlocuirea sau rezolutiunea contractului. Durata termenului de garantie se prelungeste cu timpul scurs de la data la care s-a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate sau s-a predat produsul persoanei desemnate de acesta pana la data aducerii produsului in stare normala de utilizare, respectiv data notificarii in scris a acestui fapt. In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a solicita beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat a fi defect. Garantia este valabila numai pe teritoriul Romaniei. Garantia se acorda produselor prezentate in service impreuna
  cu documentatia tehnica si toate accesoriile insotite de o copie dupa factura cu care a fost cumparat produsul, certificatul de garatie in original si o scurta descriere scrisa a defectului reclamat. Prevederile continute de documentatia insotitoare a produselor isi exercita efectele asupra garantiei comerciale; aceste dispozitii de garantie nu afecteaza drepturile conferite prin lege consumatorului.
 3. Obligatiile beneficiarului:
  Alimentarea de la reteaua electrica cu impamantare si in limitele de toleranta prevazute de producator; folosirea numai a elementelor de cablare originale ale echipamentelor; respectarea instructiunilor de utilizare ale echipamentelor cumparate, conform indicatiilor tehnice date de vanzator, respectiv de executantul operatiilor de service; pastrarea integritatii sigiliilor vanzatorului, respectiv ale executantului lucrarilor de service; confirmarea pe documentele executantului, a lucrarilor efectuate, prin semnarea si stampilarea lor; pastrarea documentatiei primite odata cu echipamentul, pe toata durata garantiei; transportarea echipamentului in ambalajele adecvate, astfel incat sa se evite deteriorarea lor.

Baterii: Garantia bateriilor incluse in echipamentele electronice este de 6 luni. Durata de viaţă a bateriei depinde temperatura şi umiditatea mediului şi de gradul de utilizare. De obicei, bateriile Li-Ion (litiu-ion) au o durata de viata cuprinsa intre 300-500 cicluri de incarcare. La o utilizare moderata, se asteapta ca bateriile Li-Ion sa furnizeze aproximativ 80% din capacitate dupa un numar de 300 cicluri sau 1 an de utilizare. O temperatura ambianta mai ridicata sau mai scazuta in timpul functionarii poate cauza o pierdere de 70% sau mai mult pentru acelasi numar de cicluri. 

Alte produse: Se aplica conditiile generale de garantie prezentate in certificatul de garantie, precizari din documentatia insotitoare produsului sau prevederilor contractului de vanzare.

      4. Excluderi de la acordarea garantiei (fara a ne limita la urmatoarele / aceste mentiuni se completeaza cu cele din documentatia insotitoare produsului): 

 • Reducerea normala in timp a capacitatii bateriei datorita utilizarii.
 • Produsul prezinta urme de socuri mecanice, zgarieturi sau alte semne care indica o manipulare sau utilizare defectuoasa.
 • Produsul a fost desfacut, reparat si/sau modificat de persoane/firme neautorizate.
 • Imposibilitatea de a face dovada achizitiei sau neprezentarea certificatului de garantie.
 • Sigiliile sunt rupte sau deteriorate. 
 • Componentele electronice prezinta rugina,  semne de oxidare din cauza expunerii la umezeala sau scurgeri interne.
 • Utilizare abuziva sau neglijenta.
 • Nu fac obiectul garantiei materialele consumabile ( geamuri de protectie, perii, filtre, camere bicicleta/trotineta, led-uri, etc.)
 • Nu se ofera garantie pentru defectiunile aparute ca urmare a manipularii defectuoase sau lovirii produselor, urme de lichid, pentru defectiunile aparute ca urmare a utilizarii de materiale consumabile care nu sunt prevazute in documentatie sau
  indicate de vanzator.
 • Vanzatorul nu va putea fi facut raspunzator, in cazul defectarii echipamentului, pentru pierderea informatiilor sau datelor precum si pentru orice prejudicii ce ar putea suferi beneficiarul in urma acestor pierderi, obligatia vanzatorului fiind numai de a repara sau inlocui echipamentul defect. Vanzatorul nu este raspunzator de deblocarea echipamentelor care au fost
  protejate prin parole de catre beneficiar. Garantia nu acopera cazul cand apar daune rezultate din transport defectuos (exceptand cazul in care transportul este efectuat de firma noastra), accidente, traznet, inundatie, foc, ventilatie necorespunzatoare sau orice alta cauza care nu poate fi controlata de firma noastra.
 • Utilizarea produsului in alt regim decat cel casnic.

 

     5. Prevederi finale:

Garantia se acorda cumparatorilor directi, S.C. Future Card Solutions S.R.L nefiind raspunzatoare in fata tertilor care vor fi achizitionat produsele comercializate de noi prin acestia. Garantia se acorda numai la prezentarea facturii originale de vanzare (sau copie dupa aceasta), certificatului de garantie, impreuna cu accesoriile primite la achizitionarea produselor. S.C Future Card Solutions S.R.L isi rezerva dreptul de a refuza sa acorde service in garantie daca nu se pot prezenta
documentele de mai sus sau daca informatiile continute in acestea sunt incomplete. Prezentul certificat se completeaza prin acordul de vointa al partilor cu acte aditionale specificate pentru anumite tipuri de echipamente sau cu prevederile noilor acte intervenite pe parcurs. Eventualele litigii se vor solutiona pe cale amiabila conform Codului Civil prin mediere, iar in caz de neintelegere, de catre instantele judecatoresti.

Drepturile consumatorului sunt conform Prevederilor OUG Nr. 34/2014 (actualizata).C

MjgyZW